Το ήξερες;

Σε ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια συζήτησης για την ψήφιση νομοσχεδίου, ο Αναστάσιος Νεράντζης, συνέκρινε το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια με την κτηνοβασία και την παιδοφιλία.

Στην Ολλανδία υπάρχουν κόμματα που αναγνωρίζουν την παιδοφιλία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς; Υπάρχουν επίσης οίκοι ανοχής που επιτρέπουν την κτηνοβασία, τι θα κάνουμε θα το υιοθετήσουμε και εμείς;
—Αναστάσιος Νεράντζης, in.gr

Είναι γνωστό εξ'αλλου ότι η πολιτική διαφθορά και η μισαλλοδοξία είναι συχνά αλληλένδετες:

Δεν περιλαμβάνει ονόματα η«έκθεση Νικολούδη»που διαβιβάστηκε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του την Πέμπτη ο πρόεδρος της Επιτροπής Αναστάσιος Νεράντζης. Ειδικότερα, ο κ. Νεράντζης υποστηρίζει πως η Αρχή Καταπολέμησης, Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, της οποίας προΐσταται ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νικολούδης, «μας απέστειλε προσφάτως την Ετήσια Έκθεση των Πεπραγμένων της, κατά το έτος 2013, τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο» και «στην έκθεση αυτή δεν αναγράφονται ονόματα». Σύμφωνα με τον κ. Νεράντζη, στην έκθεση αναγράφονται «μόνον οι κατηγορίες αδικημάτων, τα ποσά που δεσμεύτηκαν, οι ιδιότητες και αριθμός των παραβατών, στους οποίους πάντως δεν συγκαταλέγεται κανείς βουλευτής». «Επί της Εκθέσεως αυτής θα διεξαχθεί, κατά τον Κανονισμό, εκτενής συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής μας, σε μια από τις προσεχείς συνεδριάσεις της» καταλήγει ο κ. Νεράντζης.
Μετά τις καταγγελίες σε βάρος του ότι πήρε τη λίστα Νικολούδη στην οποία περιλαμβάνονται τα ονόματα 81 αιρετών της αυτοδιοίκησης (δημάρχων, δημοτικών συμβούλων, περιφερειαρχών, περιφερειακών συμβούλων) και την εξαφάνισε, ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τάσος Νεράντζης, αναγκάστηκε να τη δώσει σήμερα στη δημοσιότητα.

Πιστεύω σε μία Ελλάδα ελεύθερη και πρωτοπόρα. Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Πιστεύω σε μία χώρα όπου οι νέοι δεν ανυπομονούν να φύγουν.