Ερωτήσεις
Επίκαιρη Ερώτηση Πιπεργιά για διακοπές ρεύματος από ΔΕΗ PDF Εκτύπωση E-mail

6/7/2006

Κύριε Πρόεδρε,

στον βραχύτατο χρόνο ο οποίος παρέχεται για τη συζήτηση των επικαίρων ερωτήσεων δεν είναι δυνατόν όχι απλώς να οικοδομηθεί απάντηση, αλλά ούτε να ακουμπήσουμε το θέμα. Δεν επιλέξαμε εμείς αυτό τον τρόπο. Όμως απαντούμε. Εάν διαβάσει κανείς το κείμενο της ερωτήσεως κλείνοντας το όνομα του ερωτώντος, θα πει: Μα, καλά είναι δυνατόν να παραγνωρίζονται τόσα πράγματα; Εάν, όμως, αποκαλύψει το όνομα και διαπιστώσει ότι αυτός ο οποίος συντάσσει αυτή την ερώτηση είναι ο κ. Πιπεργιάς, ένας γνωστός συνδικαλιστής, ο οποίος πέρασε από τη Δ.Ε.Η. στην οποία ανάλωσε πάρα πολλά χρόνια από τη ζωή του και γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα, τότε δεν μπορεί παρά να προσχωρήσει στην άποψη ότι η μνήμη του κ. Πιπεργιά είναι ελλιπής, είναι χωλή, είναι πτυσσόμενη, είναι επιλεκτική.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 12:20
Περισσότερα...
 
Επίκαιρη Ερώτηση Σκυλλάκου για Ολυμπιακή PDF Εκτύπωση E-mail

20/9/2005

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ (Υφυπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών): Στο πρώτο θέμα από τα πολλά που θίγει η παρούσα επίκαιρη ερώτηση. Η ασφάλεια των πτήσεων εξαρτάται βέβαια από πολλούς παράγοντες. Αυτή την ομαλή ροή των παραγόντων αυτών εγγυάται και προβλέπει η διεθνής νομοθεσία επί του θέματος. Η χώρα μας τηρεί απαρέγκλιτα όλες αυτές τις νόμιμες διατάξεις, οι οποίες εγγυώνται την ασφάλεια των πτήσεων, γι' αυτό και ευτυχώς - να χτυπήσουμε ξύλο- είναι υψηλότατο το επίπεδο ασφαλείας στη χώρα μας. Στο δεύτερο σημείο.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 12:20
Περισσότερα...
 
Απάντηση στην Επίκαιρη Ερώτηση Ι. Δραγασάκη για τις παρεμβολές στις συχνότητες επικοινωνίας των αεροσκαφών PDF Εκτύπωση E-mail

1/7/2004

ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Σωτήριος Χατζηγάκης): Συζητείται, λοιπόν, η τρίτη, η με αριθμό 234/28.6.2004 επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς, κ. Ιωάννη Δραγασάκη, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Μεταφορών και Επικοινωνιών, σχετικώς με τη λήψη μέτρων για την εξάλειψη των ραδιοφωνικών παρεμβολών στις συχνότητες επικοινωνίας των αεροσκαφών. Η επίκαιρη ερώτηση του κυρίου συναδέλφου έχει ως εξής: 'Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας με επιστολή της προς τους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Μεταφορών και Επικοινωνιών καταγγέλλει την επιδειχθείσα αδιαφορία για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και έχει λάβει επικίνδυνες διαστάσεις με τις παρεμβολές στις συχνότητες επικοινωνίας των αεροσκαφών με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, λόγω των παράνομων εκπομπών των ραδιοφωνικών σταθμών.

Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 12:20
Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 4 από 5

Οπτικο Ακουστικό Υλικό

Που θα μας βρείτε

Νίκαια:
Σολωμού 2Γ 184 50 
Τηλ:  210 4901 777,
          210 4901 770,
          210 4902 622,
Fax:  210 4903 526
E-mail: tassos@nerantzis.gr
              tasosner@otenet.gr

Δείτε επίσης...

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow