ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Το ενδεχόμενο να συρθεί ο πρωθυπουργός σε συζήτηση στην Ολομέλεια έκλεισε στη Διάσκεψη των Προέδρων με έναν ελιγμό που μετέφερε το βάρος της ευθύνης στους 51 βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι συμμετέχουν στο Α' Θερινό Τμήμα.

Παράλληλα οι ίδιοι κυβερνητικοί παράγοντες προέβαλαν τα κοινωνικά οφέλη "από τον ανταγωνισμό που θα φέρει μείωση των τιμών" (Α. Νεράντζης κ.α.)

 

Πηγή: Εφημερίδα "Η εφημερίδα των συντακτών"

 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Αναστάσιος Νεράντζης, τόνισε: "Καμία αντίρρηση στο να ψάξουμε να βρούμε λύσεις που να μην καταπατώνται τα δικαιώματα αυτών των ανθρώπων. Αλλά, το να θεωρούμε ότι οποιαδήποτε λήψη ενός αυστηρότερου μέτρου, -είτε αφορά τις άδειες είτε αφορά τη διαβίωσή τους-, αυτό και μόνο να μετατρέπει τις φυλακές και τα κελιά σε λευκά και σε Γκουαντάναμο, δεν είναι σωστό. Η άποψη έτσι όπως έχει διαμορφωθεί με τις μεταβολές που εισηγήθηκε ο υπουργός και με την ικανοποίηση πολλών από τις παρατηρήσεις που έγιναν, νομίζω ότι ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό".

 

Πηγή: site "skai.gr"

 
NAI ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ - ΙΟΥΛΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης έκανε λόγο για λύση δοκιμασμένη και επιτυχημένη, που αναμένεται βάσιμα να οδηγήσει στην πτώση των τιμών και στη διενέργεια των απαραίτητων αναπτυξιακών επενδύσεων. Παράλληλα κατηγόρησε την αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ για κενό θέσεων και έλλειψη σοβαρών επιχειρημάτων.

 

Πηγή: Εφημερίδα "Μακεδονία" & "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" και στα site: aerasnews.gr, bankingnews.gr, centralnews.gr, tro-ma-ktiko.blogspot.gr,

 
Ο κ. ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ Α' ΘΕΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Ορίστηκαν χθες με απόφαση του κ. Αντ. Σαμαρά οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του κόμματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος για το α' θερινό τμήμα εργασιών της Βουλής θα είναι ο βουλευτής Β' Πειραιώς Αναστάσιος Νεράντζης.

 

Πηγή: Εφημερίδα "Έθνος", "Ελεύθερος Τύπος", "Η εφημερίδα των Συντακτών", "Ναυτεμπορική", "Δημοκρατία", "Real News"

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 5 από 26

Οπτικο Ακουστικό Υλικό

Που θα μας βρείτε

Νίκαια:
Σολωμού 2Γ 184 50 
Τηλ:  210 4901 777,
          210 4901 770,
          210 4902 622,
Fax:  210 4903 526
E-mail: tassos@nerantzis.gr
              tasosner@otenet.gr

Δείτε επίσης...

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow