Ο κ. Νεράντζης για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Πηγή: Εφημερίδα "Τα Νέα"

 
ΕΚΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Πηγή: Εφημερίδα "Κοινωνική"

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α. ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
Τ. Νεράντζης: "Στην Έκθεση Νικολούδη δεν περιλαμβάνονται ονόματα, αλλά κατηγορίες αδικημάτων και ο αριθμός των παραβατών"
 
Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας κ. Τάσος Νεράντζης, βουλευτής Β΄ Πειραιώς, δηλώνει τα εξής:
 
«Χθες, τα Μ.Μ.Ε. κατακλύσθηκαν από την «είδηση» ότι, δήθεν, στην Επιτροπή μας, μόλις είχε φθάσει «λίστα» (και μάλιστα με ονόματα) διαφόρων παραβατών.
Το αληθές είναι ότι τέτοια «λίστα» ποτέ δεν έφθασε στην Επιτροπή μας.
 
Απλώς, η Αρχή Καταπολέμησης, Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, της οποίας προΐσταται ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νικολούδης, μας απέστειλε προσφάτως την Ετήσια Έκθεση των Πεπραγμένων της, κατά το έτος 2013, τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο.
 
 Στην έκθεση αυτή δεν αναγράφονται ονόματα, αλλά μόνον οι κατηγορίες αδικημάτων, τα ποσά που δεσμεύτηκαν, οι ιδιότητες και αριθμός των παραβατών, στους οποίους πάντως δεν συγκαταλέγεται κανείς βουλευτής.   
 
Επί της Εκθέσεως αυτής θα διεξαχθεί, κατά τον Κανονισμό, εκτενής συζήτηση ενώπιον της Επιτροπής μας, σε μια από τις προσεχείς συνεδριάσεις της».
 
ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΣΜΩΝ κ. ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε χθες στη Βουλή μεταξύ του προέδρου της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Αν. Νεράντζη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζ. Κωνσταντοπούλου. Ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στ. Στασινόπουλος εκλήθη να ενημερώσει την επιτροπή για τους ελέγχους που κάνει το Σώμα σχετικά με τους καταθέτες της λίστας Λαγκάρντ. Η τακτική της Ζ. Κωνσταντοπούλου, η οποία διέκοπτε συνεχώς τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Αν. Νεράντζη. "Σταματήστε επιτέλους", είπε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. "Δεν έχετε λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα; Κρίμα την αγωγή που πήρατε από το σπίτι σας". "Είστε εκτεθειμένος και θα πρέπει να ντρέπεστε", απάντησε η Ζ. Κωνσταντοπούλου. Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγο αργότερα, και ενώ η Ζ. Κωνσταντοπούλου συνέχισε να κάνει ερωτήσεις και να παρεμβαίνει, ο Αν. Νεράντζης κατέβηκε από την έδρα, κατευθύνθηκε στο έδρανό της και της έκλεισε το μικρόφωνο!.

Πηγή: Έθνος

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 6 από 26

Οπτικο Ακουστικό Υλικό

Που θα μας βρείτε

Νίκαια:
Σολωμού 2Γ 184 50 
Τηλ:  210 4901 777,
          210 4901 770,
          210 4902 622,
Fax:  210 4903 526
E-mail: tassos@nerantzis.gr
              tasosner@otenet.gr

Δείτε επίσης...

  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow